Holland Travel Group

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Holland Travel Group is gespecialiseerd in taxivervoer, zakelijk, particulier, airport transfers, groepsvervoer, excursies en vervoer zoals u wenst en geheel opmaat. Dit vervoer doen wij met een gemotiveerd team van ongeveer 50 representatieve en opgeleiden chauffeurs. Voor de zakelijke klanten heeft HTG ook een \\\\\\\"Business vervoerspakket\\\\\\\". Met deze pakketten worden uw buitenlandse verplaatsingen geen las, maar een lust (zie Business Taxi).

Als taxionderneming gaan we terug naar 1997 en zijn we begonnen in Amsterdam en Almere, waar later Abcoude en Arnhem ook nog is toegevoegd. Inmiddels zijn wij als HTG een begrip in de taxi wereld en uitgegroeid tot de meeste efficiente taxi en taxibus transfer dienstverlener van Nederland. Of het nu gaat om een taxi naar de luchthaven (nationaal of internationaal), shutle service voor een bedrijf op of naar een beurs, een juiste en op maat geleverde dienst is onze specialiteit.

Door investeringen en ontwikkeling in duurzame voertuigen en bedrijfs processen zijn wij vandaag in staat betrouwbaar en gunstig taxivervoer aan te bieden. Niet goed geld terug is voor ons niet nieuw maar van zelf sprekend. Voor uw internationale gasten hebben wij chauffeurs die de moderne talen beheersen, alle opgeleid zijn en beschikken over meerdere jaren ervaring. Onze diensteverlening kenmerkt zich door kwaliteit en discretie. Bij regelmatig vervoer bieden wij scherpe tarieven zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Vraag uw chauffeur of bel voor de mogelijkheden die er zijn voor vervoer met HTG.

Wij hebben met verschillende bedrijven, reisorganisaties en reisbureaus een hele hechte samenwerking voor taxivervoer naar nationale en internationale luchthavens. Vraag bij uw reisbureau of er een samenwerking is met HTG en verdien tot 30 % korting voor uw taxi naar de luchthaven.

\\\\\\\"Bent u een bedrijf, reisbureau of reisorganisatie? en u wilt ook van onze service gebruik maken?\\\\\\\" samenweking@hollandtravelgroup.nl

Door een landelijk netwerk en een ervaring in het vervoer van groepen kiest u voor vervoer met HTG. Of het nou gaat om groepen naar een concert of vip vervoer naar of van de luchthaven. Voor vragen over taxivervoer of een taxibus u kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij verzorgen voor u altijd de juiste oplossing en anders helpen wij u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Airport transfers
Business taxi
Luxe taxibussen
Shuttle service
Excursies

Team Holland Travel Group

 


  • : Holland Travel Group
  • : Schiphol taxi
  • : WJ Drieling
  • : Jan van Goyenstraat
  • : 1318 RD
  • : Almere
  • : 036 7440029
  • : http://www.hollandtravelgroup.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Holland Travel Group

Er zijn nog geen reviews van Holland Travel Group .